1106 Bp. Maglódi út 6. Tel.: +36 1 260 9183 Fax: +36 1 433 3465

A Kalor-Center Kft. története

history_montage

Üdvözöljük weboldalunkon!

Társaságunk, a Kalor-Center Kft – teljes nevén Kalor-Center Energetikai Kft – 1991. őszén kezdte meg működését.

A cégbírósági bejegyzés 1991. szeptember hónapban történt meg.
Társasági szerződésünkben az energetikai iparágat teljes körűen felölelő tevékenységi kör szerepel.

Az egyre magasabb szintű elvárások teljesítése érdekében az energetikai szakterületen belül fővállalkozásban az alábbi tevékenységeket látja el:

  • energetikai és kazánházi rekonstrukciók, gázmotoros, valamint kogenerációs és trigenerációs erőművek generál tervezése és megvalósítása, garancia kezelése;
  • telepített energetikai rendszerek teljes körű üzembe helyezése;
  • hegesztett technológiai berendezések és szerkezetek gyártása, szerelése és javítása;
  • telepített rendszerek üzemeltetése karbantartása;
  • szakhatósági engedélyek beszerzése, szaktanácsadás;
  • környezetvédelmi mérések.

A Kalor-Center Kft. összeszokott tervezői és kivitelezői szakember gárdával rendelkezik, gépészeti, építészeti és elektromos szakágakban egyaránt. Felkészültségünket, törekvésünket a folytonos kiváló minőségre mi sem bizonyítja jobban, mint az elmúlt 21 év folyamatos piaci jelenléte, munkáink sora. Referenciáink számos szektorból, azok jelentős piaci résztvevőitől származnak.
Munkatársaink a kazántechnológia, épületgépészet, energetika és tüzeléstechnika területén számottevő gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek. A folyamatos szakirányú továbbképzések biztosítják szakmai naprakészségüket, amelyek elengedhetetlenek korunk minőségi, környezetvédelmi és gazdasági kihívásai közepette.

A Kft az egész ország területén végez energetikai kivitelezéseket.

Minőségpolitikánkat a piaci igényeknek megfelelően folyamatosan fejlesztetjük, teljesítéseink során elsődleges a határidő, a szolgáltatás minősége, annak versenyképessége és elérhetősége. Tevékenységünk központjában a kölcsönös előnyöket figyelembe véve a Megrendelő áll.

Vállalatunk technikai háttere, telephelyünk.

Vállalatunk központja a saját tulajdonú Budapest, X. Maglódi út 6. szám alatti háromszintes épületben található. A gyártásra, illetve raktározásra alkalmas telephelyünket a Budapest, X. Kada utca 147. szám alatt alakítottunk ki.  A saját tulajdonú gyártócsarnok a Kada utcai 4200 m2 területen található, 1600 m2 alapterületű és 15 méter belmagasságú. A csarnok alap felszereltségéhez tartoznak nagyteljesítményű fémmegmunkálásra alkalmas gépek, illetve kettő darab 10, és egy darab 15 tonna teherbírású híddaru.

A gyártásaink során a lemezmegmunkálás 20 mm vastagságig saját eszközökkel biztosított.